Sunday, June 24, 2012

Tere Päevast , Õhtust !

Nädalavahetus oli meeletult mõnus ja sündmuste rohke. Ei oskagi kuskilt alustada... Kuid peale kõike seda tralli ma tunnen , et see oli üks kõige õnnestunum jaan ...
Sündmusteahel algas  Esinemisega Parksepa KK 12ndate klasside lõppuaktusega , misjärel viis tee mind kohe järgmisele lõpetamisele. Kuna Reedeks otseseid plaane polnud istusin natuke aega niisama toas .
Natukese ajapärast aga mõtlesin, et toas istumisest pole ju mingit kasu ja läksin välja .  Vaatasin mis laulukal toimub . Kohtasin Rasut ja Bertit ning nendega möödus ka minu ülejäänud õhtu .. Inimesi muidugi lisandus juurde ka . Ilmselgelt võin öelda , et olen väga rahul .  mul oli väga tore ning naerda, tantsida ja kõike muud sinna juurde sai päris korralikult .
Lõpuks olin ma Melli pool  , kus sai jälle korralikult naerdud ja niisamaoldud . Seemingi video. Kuihaige video, ja kui naljakas. Kõik ehk siis Terve see rahvas mis toas veel üleval oli naeris seda videot oma 10-15 minutit kindlasti .. Lihtsalt hull lugu . Kuna tervest selles trallitamisest ja ärajoodud alkoholi kogusest olin ma üsna väsinud siis seadsin kella poole  8 ajal enda jalad kodupoole tammuma . Koju jõudes kustusin kohe.

 Minu üllatuseks äratas  mind ülesse mu telefonihelin.. Helistajaks oli tips , kes teatas mulle , et jõuab varsti koju. Minu suureks üllatuseks oli see olek , mis polnud sugugi mitte halb, sest kui ma öösel mõtlesin magama minna siis kartsin ma hommikust peavalu .. mida siiski ei olnud .. HUH  ,
Aga igatahes .. Jõin kohvi ja äratasin ennast .. poolteist tundi ja neid ikka ei olnud .. Mul juba tekkis plaan tagasi magama minna .. kui nad juba jõudsid .. Oma tuduriietes ja  padjakanäoga tervitasin tulijaid ning järsku hakkas mul ülikiire.. Miks ?  Sest need tarkpead otsustasid kohe edasi sõita. Kähku Kähku pandi riidesse , tehti ennast korda , pakiti asjad ja minek.. Sõit ülivinge peo peale - METSAVENNA TALLU.

Kohalejõudes oli parklas juba 108 autot. ning kui meiegi omale koha leidsime  võis pidu alata ..
Alguses ja , polnud seal midagi eriti teha sest ilm oli halb ja siseplatsil pidu veel ei käinud .
Kuid juba üsnagi pea võis leida meid tantsuplatsi lähedusest tantsimast või niisama lolli mängimast .
alkoholitarbimine oli jälle natuke suur .. kuid mis sest , kord aastas ju võib .
Põhisündmusteks sellel jaanitulel olid aga hoopis hullemad : Üks mees murdis oma jalaluu, kui üle libeda palgi kõndis , ühele inimesele kukkus peale elektri post, mis ilmselt tuule ning mädapuidu tõttu ära murdus.  VÄGA RETS . Üks  mees võttis üle toosi , ning üks oli ennast lihtsalt üleliia purju joonud. - KURB , aga tõsi.. et see pidu oli peremehe jaoks üsna suur katastroof, sest mitte ükski aasta pole juhtunud selliseid asju .

Aga igatahes .. ma ei oska teile midagi pikemalt rääkida.. sest seda juttu on nii võrd palju. Igatahes minu eilne pidu lõppes kell 6 hommikul !
Ja tänane olek on ka väga okei .. Liigagi okei :D

Mul oli meeletult tore , ning see seltskond oli üsna vinge .. mis siis ,et mõned neist seal oleks võinud olemata olla.

Tuesday, June 19, 2012

  HeiHei !

Ulme, mis uni täna peal oli .. jube kohe .. Peale tööd üks kohvi ja tudu .. ja magasin kuni kaheksani välja ..            Ja oleks edasigi maganud , aga pidin ju veel pesus käima ja koju kõndima .. Aga jah ..
Täna ajas mind tööjuures elu kettasse , et pahtel nii  vedel oli .. :D:D , aga eks ilmselt see kõik tuli väsimusest ..
Aga muidu on kõik okei ning homme on selle nädala viimane tööpäev ,  neljapäeval on proov ja reedel on esinemine . ! :)

Vot , Aga ega muidu nagu midagi muud polegi :)



Hullul meeldib .. :) 

Sunday, June 17, 2012

kirjutan ja kustutan vahet pidamata . Tahaks midagi öelda , aga tunnen , et polegi midagi öelda.
Kõik on öeldud mida pean vajalikuks öelda. Ning ei oska sellele enam mitte midagi lisada, või isegi ei taha öelda , ei tunne vajadust .

Tänane päev on üsna tore . :p etule tuleb üks nunnu külla ja kõik on väga super luks enamvähem .. :D
votak, aga mina hakkan nüüd koristama ja hiljem telekat vaatama . :d
hahahaha

Thursday, June 14, 2012

Heihei ..  Ilus ilm täna eks ole !

Tead tips , lugesin su blogi ja mõtlesin , kui kuradi õidus sul selles kõiges on ..
Samuti mõistsin , et sind enda elust kaotada oleks präegu juba liiga hull .. ning ma teen kõik .. absoluutselt kõik .. et kõik oleks jälle nii nagu varem .. Lihtsalt anna aega ..

Ma tean, kes kui palju väärt on .. ning oma sõpru väärtustan ma väga suure hinnaga .. Inimesed , kes neid ei tunne , ei saa sellest aru .. Aeg on  suhtlemistes ja sõprussidemete loomises väga tähtis osa , sest mida rohkem aega tuntakse, seda rohkem teatakse inimese iseloomu erinevaid külgi ja nende tegude põhjuseid ..
  Sõpru on mul iga suguseid , iga üks nendest eri väärtusega .. Kuid parimad on ja jäävad .. Ning tänu sellele ma tean , et ma olen leidnud enda hinge puuduvad osad ..

See kes ma olen oma sõpradega on hoopis teine inimene , kes olen ma üksi .. Mitte halvem ega parem vaid just mina ise .. Kõigi oma halbade ja heade külgedega . Sõbrad on need , kes toovad minust välja ühe hea külje teise järel . Nemad on need , kelle nimel ma leian väljapääsu ka kõige hullematest olukordadest .

Kõik mida ma olen lubanud nii endale kui ka teistele ongi nii .. Kui ma lubasin , et mitte ükski mees ei riku sõprust mis mul on , siis nii ka jääb .. ning need , kes sellele vastu on .. võivad korraga minema jalutada ..
See on hetk , kus tekib kaitsereaktsioon ning inimesed , kes sellele vastu on võivad ise mu elust minema jalutada . Mina ei jäta oma jonni ning ma tean , et kui ükski asi sellele sõprusele mõjuma hakkab ma selle lihtsalt kõrvaldan .. See sõprus on minu jaoks liiga oluline , et lasta sellel niisama lihtsalt kustuda ..  tänu sellele  sõprusele on mul väga palju meenutada , mul on tekkinud erilisi inimesi , kes jäävad minuga alatiseks .. Tänu selllele kõigele on mul olemas päikse kiir ka kõige tormisemas päevas , sest see kiir on meeletult suur ja  minu südames !




Wednesday, June 13, 2012

Heihei !

Sisimas on präegu mingi igatsus .. juba mitmendat õhtut tekib mõte , kuidas oleks jälle kellegi kõrval öösiti tududa .   Tahaks lihtsalt natuke rohkem hellust ja hoidmist .
mitte midagi kindlat . aga lihtsatll ..
präegu on lihtsalt nii palju imelikke olukordi .. liiga palju stressi .. ! jube .

Vot .. Aga jah , tööl läheb hästi .. üleeile ja eile panin akendele nurki ja täna hakkasin akna põski tegema ..  Oi kui närvi ma läksin  , et ta ilusti siledaks ei jäänud -.- , nii kuradi närvi läksin .. õudne .. võin tunnistada , et mingil hetkel võttis isegi pisara silmanurka .. Nii kettasse ajas ..

Vb oli see kõik sellest stressist ja väsimusest .. võib-olla .. aga ma ise ka ei tea veel .. :)

  Tahaks su juurde .. kaissu .. lihtsalt vaikselt pikutada .. :)


Monday, June 11, 2012


Hetke ajendi lugu .. kuidagi nii õige .


Wednesday, June 6, 2012

no tere .. 

Ma ikkagimõtlesin ümber, ja otsustasin natuke kirjutada ka..........  mitte küll midagi erilist ja värki . aga lihtsalt . 

kõik sujub ,töö on normaalne .. kuigi lõpuks viskab kopa ette aga siiski olen rahul .. 
koju tahaks ka .. tahaksin jalutama minna , ja peale jalutuskäiku istuda vaikselt oma meelispaigas ja naudiks päikeseloojangut ..  :) 

Reedel jõuan ilmselgelt parksu ka ..  siis hea meelega võtaks paar siidrit ja lõõgastuks .. 
Ahjaa Mellile pidin ka külla minema, et ma ära ei unusta .. ja reedel on esinemine ka.. 
 
igatahes, võin öelda.. et suvi käib juba suure hooga ... ning ma ei jõua juba ära oodata neid meeletuid pidusid :D:D 
kuigi üldiselt ma kardan suve.. sest eelmine suvi oli piisavalt rets . see suvi tuleb hullem .. uskuge mind .. 

aga olgu nüüd ma siis lähen :d

Monday, June 4, 2012

Ohjumal , peaaegu oleks unustanud !
olin juba arvutit sulgemas. .
Igatahes .. ma nüüd kaon blogist mingiks ajaks . kuna ilmselgelt ei jõua ma seda täita . .see pole muidugi sugugi kindel .. aga eks see näha ole :)

nii et TÄNASEST TÖÖINIMENE ! :D

Sunday, June 3, 2012

Oeh .. Ja homme ongi eksam .. Täiesti jubeeeeee ..

Tegin endale ennem ühe ülimõnusa jalutuskäigu .. muidugi tundaega istusin ühes kohas .. Mõtlesin , kuulasin muusikat .. Üli mõnus kohake .. kus keegi ei käi ..
Vahest on hea mõelda igasugu mõtteid otsast lõpuni .. Eriti kui taevas on nii ilus nagu täna oli .
Kahju , kaamerat polnud kaasas . muidu oleks pilti ka teinud . :)



http://vimeo.com/43241044 ( y )
Eile oli tegelikult üks ütlemata mõnus päev .. vaikselt rahulikult oma ette. mõnus  .
Käisin aitasin ema, tegin taaskord makaroni salatit, ema tegi hautatud kana ja tõi  meekooki. Pugisin ennast mõnusasti täis ja oli hea olla ..
 Õhtul käis mul külas üks ütlemata tore inimene , keda polnud juba piisavalt kaua näinud .. Vaatasime telekat , rääkisime .. kõik oli nii lihtne .
Mingil määral olen ma igatsend sellist vabadust enda ellu . Eks ta ole siiiski veel harjumatu . sest poole aasta eest oli ju kõik hoopis teist mooodi .. Kuid ma olen siiski õnnelik selle üle mis on , ning veel õnnelikum selle üle mis tuleb .
Ahjaa.. Kuna mul on homme geograafia eksam , mida ma juba vaikselt täiega kartma hakkan ..  siis teisipäevast  saab minust töö inimene .. nänänä .. :d lähen kuuks ajaks tööle.. hea .. :)

Vot .. aga ma ei oskagi teile midagi rääkida .. : )

seega , tsausau.

Friday, June 1, 2012