Wednesday, August 29, 2012

Aga mul oli täna täitsa tore päev . Käisin kuttidega kinos "Vaprake"'st vaatamas ..
Ei väga normaalne multa oli .. naerda sai kõvasti ..

Siis pärast hakkan äkki RANGO't vaatama . kui ma liiga väss juba ei ole selleks :D
Ja siis homme hakkan jälle tuba ümber tõstma ilmselt  :D Kui ma jõuan . :D

Aitäh Teile ilusa päeva eest ! :)

Monday, August 27, 2012

kummaline kahtlus.

Nüüd ma saan aru , kui öeldakse .. et on nõme ärevus ja vastikus tunne , kui sa tead .. et inimene , kes sulle meeletult palju haiget on teinud .. viibib  sulle üsnagi lähedal .. Ta ei pruugi olla samas seltskonnas , isegi mitte samal üritusel . Aga kui sa tead ,et ta on olnud juba pikemat aega kuskil ära ja sa saad kogemata teada , et ta on nüüd tagasi .. siis see hakkab sind häirima ..
Nüüd ma saan aru .. minus tekitab õudsat tunnet see , et ma pean veel kunagi nägema su pilku, faking vaatama neisse silmadesse .. mis kunagi tundusid mulle nii siirad .. nii tõesed . Et ma peaksin kas või kord kuulma seda , kuidas sa  lausud mu nime .. üks kõik mida sa teed , see häirib mind .. ma ei suuda vabalt olla ..  Ja sa oled selle kõik ise tekitanud .. ükskõik mida sa ka ei üritaks , sa ei suuda mitte iial ennast välja vabandada olukorrast , millel sa kunagi lasid tekkida .. ning nüüd sa näed .. et selliste asjadega ei mängita.

Miskipärast on mul tunne , et mu blogi loeb keegi , kes seda enam tegema ei peaks ..  Ma ei tea miks , aga korduvalt on tekkinud tunne, et seda loeb keegi kellesse see tõesti enam ei puutu .. Jah , kui huvi on miksmitte .. Aga ma ei tea .. ma lihtsalt pidin seda mainima ..

Saturday, August 25, 2012

No tereeeeeeeeeeeeeeeeeee !

minu pidu on ka siis selleks korraks jälle läbi .. UUhhhh kui käest saab üks pidu minna .:D Mitte väga halvas mõttes aga siiski ..

Jõudsime siis eile mingi aeg tartusse .. Enda suureks avastuseks tegin , et olen Hüääni maja läheduses .. / sellepärast ma mõtlesin , et umbe tuttav koht :D )
Igatahes .. kohe korraga hakati ka jägermeistri kokse jooma ja asi ants .. Tegime meigid , valisime riided ja pidu võis alata ..
Martpoiss aitas meid hädast välja, ja thanks good .. me ei pidanudki jala minema Club Tallinnasse .. :D Okeiokei, me ei oleksnii või naa jala läinud aga siiski ..
Igatahes .. läksime peole .. kõik kena tore , seni kuni ma avastasin ,et mu platvormide üks tald on täiesti liimist lahti .. esimene mõte MIDA FAKKI MA NÜÜD TEEN ! .. okei üritasin kuidagi hakkama saada , kuni see vale sammu tõttu täiesti alt ära tuli.. pisara võttis silma küll .. nagu misasja .. Esiteks : ma olin esimest korda nende kingadega peol ja need läksid katki :O , Teiseks : ma olin esimest korda tartus peol Ja juhtub selline värk:O nagu misasja .. halb õnn -.-
okei ,, teine oli ka lahti mis tähendas , et minu kingadest said papud :D ERITI LAHE :D
aga jah .. ühekorraga oli pidu läbi .. like WTF !? :D ma ju alles tulin :D
edasi pidin minema otepääle aga tuli plaanide muutus ja olin omadega otsapidi kanepis .. FFS ..
lõunaajal läksin bussiga Tartu tagasi .. siis läksin mardi ja priiduga välja .. need tegid omaette romääänsi .. :D okeiokei nali :d tegelt olime niisama , käisime söömas ja siis istusime kahuritel alkohoolikute paradiisis :D või mis iganes koht see ka polnud :D:D
ja nüüd olen ilusti oma kodukeses , naudin lebotamist ja vaikselt tuleb haigu -,- homme lähen vist kinno ja niisama trillalala :D

Tsau.

Friday, August 24, 2012


ma küll ei kujuta ette misasja ma seal lõpus tegin .. :d
aga sellegipoolest meeldib mulle see lugu ja ma lihtsalt pidin
seda laulma.. sest see kummitas mind terve hommiku :d



Aga sellegi poolest , ma loodan , et täna tuleb hea õhtu ja kõik läheb nii nagu oodatud .. 
Et saame ikka Tartu ja seal segast panna :)


Wednesday, August 22, 2012


mina võin öelda, et minul võttis pisara silma .

Tuesday, August 21, 2012






Vot nii juhtub kui mul on igav :d

tule tule .. 

Monday, August 20, 2012



He can't see the smile I'm faking 
And my heart's not breaking 
Cause I'm not feeling anything at all 
And you were wild and crazy 
Just so frustrating intoxicating 
Complicated, got away by some mistake and now 
I miss screaming and fighting and kissing in the rain.


******

Sõnad on nagu tähed taevas, ilusad aga kauged. Miks ma neid lähemale tuua ei saa? Miks ma ei suuda neid võtta kui endile  mõeldud? Kell on pool kaks öösel , kuid minu sees on mingi kõhe tunne.
Kas on kellelgi midagi halvasti ? kas kellegagi juhtub midagi ? Miks on nii raske olla?

Õõh.. see on nii jube tunne .. 
Süda klopib , pea käib ringi .. midagi on juhtumas/ juhtunud.

Homme taas autokool . jee .. Ma ei jõua enam ära oodata ,kuna ma viimaks sõitma saan hakata . Tahaks juba niiniiiniii väga sõita -.- , need load võiks nüüd ruttu ruttu olemas olla :)

Aga mis muud veel ? Hmm, .. 
 ahjaa .. väga palju kummalisi ettepanekuid tuleb ja suhtlema hakkavad inimesed , kellest seda ei usuksgi.
naljakas :)

Ja noo neid austajaid tuleb ka igast otsast ja igasuguseid .. täiesti jube.. paljudega on nii et võta üks ja viska teist .   Samas , valikut on kaa .. aga need pole vist ikka need mida ma otsin või ootan ?!
Või mida ma üldse otsin ja ootan ? ma ei tea ise ka täpselt .. Aga kui ma näen , siis ma tean . :)



Thursday, August 16, 2012

Sarkasm väärib viimasel ajal minu olemuses suurt kohta , sest ilma selleta lihtsalt enam ei saa ..
Ma ei kanna pikka viha ja ei oska paljude inimeste peale vihane olla , kuigi ma seda tegelikult peaksin / võiksin.  alati pole asi mitte, mida tuntakse või mitte. Pigem on asi selles, kui palju sellest jutust mis sulle räägitakse on tõsi ning kui palju seda inimest hiljem usaldada saad.
Olen kaotanud viimase aja jooksul palju inimesi. Jah, oli ilusaid toredaid aegu. Kuid ma tean, et kui asi oleks kestnud veel oleks lõppenud kõik veel halvemini. Ma pole kurb ega tunne, et mul oleks midagi puudu. Küll aga tunnen sisemuses kasvavat õelust, mis üha rohkem ja rohkem tuure kogub.
See ei kasva mitte ühe või teise inimese tegude tõttu, vaid lihtsalt nende juhuslikule kokkusattumisele. Ma oskan andestada, aga ma iial ei unusta. Selles võite raudkindlad olla.

Küll aga võin mainida üht. Olgugi, et olukorrad muutuvad järjest rohkem ja rohkem halenaljakamateks on  mul siiski hea meel veeta väärtuslik aeg koos nendega , keda olen alati tähtsaks pidanud, kuid kelles mapole iial pidanud pettuma.

Täpselt nagu tipsugagi, jah .. meil oli väike riid ja pahameel Hauka laada ajal.. Kuid präegu me naerame selle üle nii meeletult, et kõht ka valutab.. kõik sai korda juba paariminutilise vestlusega.
Te võite rääkida mulle ükskõik mida, ma tean, et ta kaitseb mind.. alati kõige ja kõigi eest, mis siis kui ma isegi keelan tal seda teha ( nt täna :D ) . Aga see on tema viis mind hoida, las nii siis jääbki .
mina hoian teda täpselt samamoodi, ja mis ka ei juhtuks olen mina täpselt samamoodi tema kõrval nagu on tema minu kõrval.

Tegelikult on tekkinud minu ellu palju palju palju huvitavaid inimesi .. ja nendega juba suhtlemine tekitab minust meeletut positiivsust. Kes tahab minuga koos veini juua, kes annaks kõik , et saaks mind kas või korraks välja viia, kes tahab õpetada mind bikega sõitma ja viia kokku mind ekstreemsustega jnejne.. Inimesed kõik on väga erinevad, aga samas nii positiivselt meelestatud . :)

Ühesõnaga minu jutust võib olla vahel natuke keeruline aru saada, sest kirjutan siia kõik mis automaatselt pähe tuleb ja lisaks sellele kõigele olen ka vist haigeks jäämas. Tipsu juba võitleb kõva mandli põletiku ja 39 ringi jääva palavikuga .. Pole just tore järgmine olla :)

aga meil käis täna kiirabi  ..

Kõik on ok .. täiesti okk ..
Väljaarvatud see ,et keegi käitub vastupidiselt oma jutule. Tubli oled .. väärt sõber ka sitaks .. !
miuuuuuuu .. aga savi see ..
paljuõnne! :)


Ja ullalalaa .. väga vinge .. ootan juba ülejärgmist nädalavahetust .. Siis lähme plaanipärastelt tipsuga  terveks nvks TARTUSSSEEEE !!  . uujeee .. siis tuleb pidu ..  :p

Wednesday, August 15, 2012

Oeh .. Ei tea kas hakkan tõesti haigeks jääma või mis värk on .. igatahes ulme uni on .. väike palavik ka .. unenäod muutuvad ka nii reaalseks, et midagi hullu ..
Tänane uni oli siiski liiga haige ja keegi Kärt Nõmme käis mu unes .. mul pole õrna aimugi kes see inimene võib olla või midagi ... aga ma tean et küsisin koguaeg , kas sa oled Kärt Nõmme !?
ma sain vihaseks , kui keegi ei vastanud mu küsimustele .. aga see oli igatahes väga jube ...
Teiseks näha inimest , kes sulle mitte midagi ei tähenda .. tuleb ja hakkab närvidele käima ja ainuke asi mis ma talle ütlesin oli lõpuks see :  kui sa mulle mac'i sülearvuti ostad , siis võin sinuga kaks tundi rääkida .. Liiiga rets ..

aga jah .. muidu on mul tore puhkus .. vihmased ilmad , randa ei saa .. VÄGA JESSS OLEK !
Ahjaa .. ajasin seljapealt oma kesta maha.. aga aru pole nagu midagi saada .. ikka on pruun .. naljakas eksole .. :)

aga vot jah .. sellised seiklused siis :)

Monday, August 13, 2012

you are beautiful !

Sunday, August 12, 2012

heiheiheiheii ..

Ärkasin täna hommikul kell 9 .. väga imelik . arvestades seda et enne magama minemist oli üleval oldud pmt 40 tundi . : )

Aga päev oli rahulik .. ja haukal oli enamvähem okei . :) alati omade miinuste ja plussidega :) seekordsest miinusest ma ei räägi :)

aga pojaga oli meil täna vähemalt lõbus :)





Thursday, August 9, 2012

SEE ON SIIS KUI MUL HAKKAB IGAV :D:D

Tuesday, August 7, 2012

Räppar A ft karin - miski ikka veel

miski ikka veel, häirib mind mu sees .
ammu teisel teel , kuid ikka meeles see.
Arusaamatu , siiksi kõik on veel.
nagu raamatus, läksid lahku meie teed

Mulle näib see tee ei lõppe iialgi.
aastad läind kuid sinust mõtlen siiani.
meelde tulevad hetked, meelde tuleb kõik
meie ühised retked, meie öine sõit.

su käte vahel uinusin , mul meeles veel ,
pole ära ununenud.Kuidas üksteist hoidsime.

tuli sügis ja tuuled , päike loojumas .
Vihmas karjusin : SIND ARMASTAN !!

ref : miski ikka veel, häirib mind mu sees .
ammu teisel teel , kuid ikka meeles see.
Arusaamatu , siiksi kõik on veel.
nagu raamatus, läksid lahku meie teed ( 2x )

nüüd mul on uus elu ja mul on kallim ka
olen õppinud selle kõigega nüüd leppima
olen leppinud et ei ei enam näe ma sind
kuigi sinust mul puudust jääb tundma hing

iga päev ma palun ,et sind unustaks
seda ei sa teha , kuigi tahaksin ma
teist sinu sarnast on leida raske ja
ma tean , elu lõpuni sind armastan

Ammu teisel teel.

Aastad mööda on läinud ,
 ma küsin tere kuidas läheb.
ma kirjutasin kirja ja see aega võttis vähe.
Fotoalbum milles soris mu aju geenius
kuni üles leidis pildid ja mul jälle kõik meenus
sa olid osa minu elust sa oled minu ajalugu
vahest meenutan ja meenutan ja mäletan ja katsun
kuidas õhtuti su juukseid sai aetud sassi.
patjadest onni tegime muusika lainel, selge on see et me polnud päris kained
kui teised pittu läksid meie proovisime kokakunsti , söök ei tulnud hästi välja ausalt öeldes läks see putsi.
mäletan kuidas sa mind öösel koju kantseldasid ja siis läksid kiima nagu räige seksi masin.
Järgnes tüli ja kaklus, lõpuks ära leppisime. Pärast seda kui tärkas kirg terve öö me keppisime
Süüditasid ja kraapisid et oleks naise võim, rahulolu väljendades mulle küüned selga lõid
seisime teine teise eest seest meil nii oli kombeks, lubasime üksteisele , et meil tuleb parem homme.
kuid see tulemata jäi , sest sügis tõi tuuled , viis armastuse suve ja lahutas huuled
ja kui sa tuled pühib pisarad mu naeratus teel , sest tea see kõik on mul ikka meeles veel.

Thursday, August 2, 2012


" Pole ära ununend , kuidas üksteist hoidsime , "


Miski ikka veel ,
Häirib mind mu sees.


HELL JEAAHH !

ÜKS PÄEV VEEL .. USKUMATU !

iiiigatahes .. :d sellessuhtes on kõik okei .. tuju juba paraneb ja mõtted liiguvad juba positiivsemas suunas . :d

" Varsti on aeg , kus sa mõistad, et midagi on valesti. Sa ei saa aru mis, aga sa tead, et suhtumine sinusse pole enam see sama, samuti pilk, naeratus ja kõik muu.  Need ei ole enam pühendusega sulle, sest sa ei teadnud kuidas seda väärtustada. Siis kui sa lõpuks aru saad olen ma läinud ja ainult pisike killuke minust on jäänud sulle . "