Monday, July 30, 2012

nii palju siis minu varasest  magaminemisest ! YEAh . .

Naljakas on mõelda , kui palju annab inimesi petta lihtsalt sellega kuidas sa kõike välja näitad . Oled lõbus , vaatad taevasse , et pisarad  voolaksid silmas laiali ja naerad edasi .. vaatad ringi ja teeskled .. kui tunned, et oled nõrkemas astud eemale .. hingad sügavalt sisse ja samamoodi edasi .
    Ma usun ja loodan , et need kes ma tean , et seda lugeda võivad teavad juba niigi seda mis või miks mind miski häirida võib ning tunneb mind juba ilma nägematagi ära, et miskit on valesti. Kuid ma ei saa selles pead anda ning  siis võib sellest valesti aru saada.

präegu on tulnud jälle üks paha tuju . see varsti kaob täielikult.. varsti , las läheb lihtsalt natuke aega .


Ma ei räägi enam tundega, et sulle selgeks teha. Sa lihtsalt püüad kinni mu pilgu ja hetkega on sulle kõik selge. Need silmad ei suuda enam iial varjata seda tunnet ja neid emotsioone, mis mu sees end peidavad. Need silmad räägivad ise sulle kõik. Aga vaid sulle, ainult sulle ja nii ongi õige!

Sunday, July 29, 2012

Tol hetkel, kui kõndisin päikeseloojangul mööda randa, soovisin et sa oleksid seal koos minuga  !



      

modelllloooo ! :)

babydragon  

Siin tekib  küsimus , Kas ma pildistasin tagumikku või neid tsikke seal !?:D

Trip mereäärde.

Präegu võin rõõmsalt ohata ja lausuda - " Lõpuks ometi kodus ," 

Meie trip kestis neljapäevast- pühapäevani ning võin julgelt väita , et ilmaga vedas meil meeletult ..   Seltskond oli täiesti normaalne ja nalja sai ka kõvasti . 
Ma tunnen ennast enamvähem puhanuna .. kuigi niimõnigi puhkuse õhtu meeleolu polnud just kõige parem ..
Pean suuresti tänama Marti , kes reaalselt viitsis minuga tegeleda ja   koos päikest võtta ja kõike . ilmselgelt oleks ma muidu seal üsna tühja lihtsalt passinud . 
Siis pean tänama ka Laurit , kes sellise tripi üldse korraldas ja sellega tegeles - mul oli                                   väga tore .
ja siis ka muid tegelasi , kes lihtsalt tegid palju nalja ja muud komöödiat. 

 Mul on hea meel, et ma sinna läksin  ning teinegi kord olen nõus uuesti minema .. :)

Präegu ma lihtsalt naudin seda , kuidas emps mind kadestab , et ma nii pruun olen  , seda et ma saan kohvi juua ja seda et ma saan oma pisikest poisiklutti ja elukaaslast näha .. :)

Etu , sina mõistad - "   Now I know , How fucking strong woman I can Be " 

Sunday, July 22, 2012



"Enam rahu ei saa . 
ülbelt üle maa .
alla taevast laskus ,
lahkumise raskus.
Ma rahu ei saa . 
udus sinitaeva kaar,
halliks värvub
ja süda vaikselt närbub. "

L.Reiniks


Tuesday, July 3, 2012

ikka see sama rada ... mismõttes !!!!

ausalt ka , lükake maha mind sellelt rajalt.. 

Aga juba trotsipärast ei jäta järgi .. ainult trots ongi see mis laseb mul präegu niivisi käituda !!! Faagg .. ausalt kaa .. liiga vale tundub see kõik .. Miks miks miks !!

ainult ethel saab aru mis värk on .. ja las nii jääbki ! :)

Sunday, July 1, 2012

This was awesome !

See oli lihtsalt liiiga vinge.. kogu terve see päev ..  seda emotsiooni on täiesti võimatu panna sõnadesse ,  sest seda peab tundma .. Kõik oli nii võimas , lood olid võimsad .. inimesed olid nii super toredad ja kõike muud ..
Esmalt mõtlesin küll , et julm onikka terve päev sealt passida kuid mina rohkem lähenes kontserdi lõpp , seda rohkem tahtsin ma veel laulda ja kõike muud ..
Lõppude lõpuks oli häääl jumala ära karjutud ja jalad olid valusad.. AGA SEE KÕIK OLI SEDA VÄÄRT.

Peatumis paika jõudes olin natuke aega üleval ja kohe magama .. hull väsimus oli peal .. aga tuju see eest oli nii hea , et võin öelda ausalt : MA MAGASIN RAHULIKULT  ! ma ei näinud njegramm und.. vähemalt ma ei mäleta et ma oleks näinud ..

Täna ärkasin kuskil enne kümmet natuke.. ning nüüd istun niisama..  üks väsinud persoon laseb vaikselt und siin ja kõik on tore .. :D:D , varsti ajan ülesse , sest ma tahan linna minna .. aga ma ei tea bussiaegadest ega millestki mittemidagi . :D

vot , aga sau präeguseks siis .. õhtul vb kirjutan rohkem.. või üritan vähemalt midagigi sellest rokkimisest kirjutada ..


VÕTKE PÄIKEST HULLUKESED !