Sunday, May 27, 2012

Heihei mu tondid !

Ulme nädalavahetus tegelt ka ..

Reedene päev algas sellega , et Tips helistas mulle , et ta ei saa tuppa mingi mingi emalõvine tiigerkass on trepikojas ja sisiseb ..  See oli meie üleval elavate inimeste " väike " kiisuke ..
Igatahes , äratus oli enne kella 9..  Jõin paar kohvi ja lebotasin niisama .

Siis tuli mõte päikest võtta . Kolm tundi kõhule , tund aega seljale . Selle ajasees sain ma teada , et Bella sünkar  jääb vist ära .. Kuid mure sai kiiresti lahenduse ja oligi valma .. Pidu läks käima ..

Enne 22.00 käisime maksimas , ostsime ühe aramise ja Suure ja väikse siidri ..  Ja läksime annabeli juurde . Alustasime joomist , kuid enne seda oli juba kaks siidrit all . :)   Igatahes , jõime pmt ühe tassitäie koksi ära . ja läksime kõigepealt Balancesse . Mõttetu ..

Seega edasi CLUB TARTU , nagu tavaliselt .  Tantsu lasti nii kuidas vähegi jõuti ..
tund enne peo lõppu tabas mind suur ärevus hoog , millest ruttu välja tuldi .. ning peale seda  Tantsiti veel hullemini kui enne .. tuju oli natuke vähe ebausutavalt hea .. :D

Koju jõudsin 4-poole 5 vahepeal . Ärkasin korraks kell kuus , seitsme ajal .. ning lõpuks ülesse tõusin kella 9ajal . pool 11 läksin juba  bussipeale või noh , õigemini pidin minema , aga sain autoga .. ja 12 olin rimis .. :)
passisin kolm tundi seal jagasin flaiereid ja korrutasin lauset : " Tere , Olen Toidu pangast , Ehk oleksite nõus toetama , Põlva- ja Võrumaa vähekindlustatud peresid , ostes toote , mis ei rikne kergesti ning poest lahkudes jätate selle meie kogumiskorvi mis asub kassade ees ".

Vahepeal panin vähe segast ka ,s est sõnad olid juba nii sassis ja hull väsimus oli peal ....

Siis tuli pikk ring  : Rimist surnuaeda , surnuaiast kesklinna ja koju  (koju läksin muidugi bussiga ) .

 ja kui koju jõudsin , siis lebotasin elu kaua .. :) Korralikult .. Ja välja enam ei läinudki ..

Täna olin jälle rimis , ja peale seda tunnike rannas .. Ja nüüd istun passin ja mõtlen et oleks aeg magama minna : )

Seetõttu .. Head ööd !


 Pilte lisan mingi teine päev, pole veel kätte saanud : )

No comments: