Saturday, August 21, 2010

!?

heitsauki .
sorry , eile ei jõudnud kirjutada , üliväsitav päev oli .
19.08.10 - polnud mingi eriti lahe päev .  jõlkusime niisama väljas jaa ootasime homset . igatahes , kell sai kuus ja me tulime annabeliga maja juurde. passisime siin , ns lebotasime , vahtisime telkut ja olime arvutis. Siis kui mu ema koju tuli  , siis sõime , vahtisime veel veits telekat ja läksime tuttu ära.
20.08.10 - Jee , hommikul kell 5.50 oli äratus . panime riidesse , tegime ennast korda ja läksime sööma. Sõime ja jõime kohvi , siis läksime tööle . jõudsime tööle . Panime KITLID(milles me totaalselt naljakad välja nägime ) selga ja liikusime tehasesse sisse . Seal toodi meile suur alusetäis hapukoort , mille me pakkidest välja suurematesse kaussidesse pidime panema. Siis said meil kausid otsa ja meil polnud neid enam kuhugi panna . umbes 375 kg hapukoort valasime ümber umbes 3,5 tunniga . Te mõtlete et mis see siis on , aga kui see on ikka 30% hapukoor ja see on jogurti topsides , siis eriti pole küll . : ) igatahes peale seda läksime siretile ja janele Küpsisekooki appi tegema. siis nad läksid kohvile ja me tegime annabeliga kahekesi pmt terve koogi .. muidugi oli palju neid samu kooke , mida me tegime aga jah. siis läksime teist alust hapukoort tegema . toda oli pmt sama palju .aga seal pidime ainult osade kaupa tegema .sest tünne polnud . vahede ajal käisime teistel abis. Käisime söömas ja edasi tööd tegema . Peale oma tööd , aitasime veel pealinna kooki ka pakkida ja siis kuueajal läksime koju . sassule aitäh , et ta meid koju tõi. Igatahes oli räme ränk tööpäev. 11 tundi jalapeal siiski. nii.. siis läksime korterisse ja hakkasime siimu otsima . ei leidnud , helistasime värki särki aga keegi ei teadnud , siis saime teada et ta reio juures . 'Tammusime sinna sissse . igatahes , pilt oli õudne . ma ei viitsi sellest rääkida . igatahes õhtul toimus kammajaa , ja ma ei viitsi sellest rääkida . Siis tuli annabel ka tuppa ja me jäime pmt kohe magama kui pea patja puutus .
21.08.10 - täna pole eriti midagi olnud . ärkasime kell pool üks pmt ja siis sõime ja läksime mõlemad eraldi teed . mina tulin koju ja tema läks korraks siimu juurde. ! tsauki

No comments: